A RENDKÍVÜL KÁROSÍTÓ, SAVASÍTÓ ÉTELEK, AMIKKEL MINDENNAP TALÁLKOZUNK

Amint már előző cikkünkben leírtuk Dr. Leonard Coldwell szerint rendkívül káros az, ha szervezetünk savas, mivel a savasság élteti a rákos sejteket.

loading…



De nem csak ez miatt okoz gondokat, hanem görcsöket, fájdalmakat okoz a szervezetben és a pszichés hatásairól is nagyon sokat halottunk már.

 


Az elfogyasztott ételek felszívódásuk után savas vagy lúgos irányba viszik vérünk PH-értékét.
Próbáljuk meg étkezéssel és folyadékbevitellel lúgosítani a szervezetünk.


Savasító ételek
Húsok és húskészítmények

•    Csirke
•    Pulyka
•    Sovány sertés, marha, borjú
•    Szalámi
•    Halak
•    Füstölt termékek

Cukor és édesség
•    Csokoládé 
•    Amerikai mogyoró
•    Kesudió
•    Pisztácia

Tej és tojástermékek
•    Tejföl
•    Sajt
•    Túró
•    Tej, vaj
•    Fagyi, jégkrém
•    Joghurt gyümölcsös
•    Tojás

Gabona  készítmények
•    Búza
•    Rozs
•    Árpa
•    Rizs fehér és barna
•    Kukorica
•    Zab
•    Spagettik, tészták
•    Teljes kiőrlésű és finomliszt

Zöldségek
•    Spárga   
•    Gomba    
•    Torma   
•    Karalábé    
•    Rebarbara   
•    Savanyú káposzta

loading…


Hüvelyesek
•    Borsó
•    Lencse
•    Szárazbab

Italok   
•    Sör   
•    Bármelyik Cola


Lúgosító ételek
Tejtermékek

•    Savó

Zöldségek
•    Karfiol
•    Brokkoli
•    Padlizsán
•    Zeller
•    Spenót
•    Paradicsom
•    Cukkini
•    Friss bab
•    Fejes saláta
•    Cikória
•    Káposzta
•    Kelkáposzta
•    Kelbimbó
•    Articsóka
•    Kömény
•    Paprika
•    Menta
•    Petrezselyem
•    Tök
•    Tengeri alga
•    Lucerna
•    Szójabab
•    Bors
•    Retek
•    Hagyma
•    Uborka
•    Spárga
•    Répa
•    Burgonya
•    Cékla
•    Sütőtök

Hüvelyesek
•    Zöldbab

Gabonák
•    Köles

Italok
•    Ásványvíz
•    Ionizált lúgos víz
•    Bor
•    Kávé
•    Kakaó
•    Tea

Gyümölcsök, magvak
•    Citrom
•    Narancs
•    Ananász
•    Banán
•    Kivi
•    Cseresznye
•    Meggy
•    Alma
•    Körte
•    Szőlő
•    Mazsola
•    Eper
•    Görögdinnye
•    Sárgabarack
•    Őszibarack
•    Fekete ribizli
•    Grapefruit
•    Guava
•    Mangó
•    Málna
•    Papaja
•    Sárgadinnye
•    Füge
•    Gesztenye

loading…


Növényi olajok, magvak
•    Mogyoró
•    Mandula
•    Lenmag

Bármely étel vagy ital cukorral történő fogyasztása savasodást okoz a szervezetben. Az édesítőszerek amellett, hogy felborítják a sav-bázis egyensúlyt a cukoranyagcserére is rosszul hatnak.

Szólj hozzá

comments