HIHETETLEN! GYOMOR ÉS BÉLPROBLÉMÁK ELLEN EZT IDD

A nálunk még alig ismert rejuvelac hihetetlen gyógyerővel bír!

loading…



Az italt csíráztatott gabonafélékből kell elkészíteni nagyon egyszerű módon.


Rengeteg probiutikumot tartalmaz, méregtelenít, segíti az emésztőrendszer működését, rengeteg a szervezetnek nélkülözhetetlen vitamint tartalmaz, felgyorsítja az anyagcserét és tisztítja a bélrendszert, ki írtja a toxinokat a szervezetből, igazi enzimbomba a szervezetnek.

loading…



Az ital feltalálója Ann Wigmore.


Amire szükséged lesz az ital elkészítéséhez:

 

  • Egy adag bio búza vagy (zab, rozs, árpa, köles)
  • Egy öt literes befőttes üveg
  • Egy tiszta géz
  • Egy szűrő

loading…


Elkészítése:
A csomag bio búzát alaposan megmossuk, beletesszük az üvegbe és felöntjük vízzel, az üveg tetejére tesszük a gézt és hagyjuk állni 12 órát. Ez után leöntjük róla a vizet és alaposan átmossuk, de vigyázzunk a csírakezdeményekre. Ezután tegyük egy szűrőbe és és 3-4 napig hagyjuk ott, de naponta legalább kétszer át kell mosni, hogy ne penészedjen be. Amikor már rendesen kicsírázott tegyük vissza az üvegbe és feltöltjük ismét vízzel, fénytől védett helyen két napig tároljuk és leszűrjük, kész is. Hűtőben három napig áll el.

Szólj hozzá

comments